Fysiotherapie Ypenburg

Bij Sport Accent Fysiotherapie Ypenburg ligt het accent op jou en je gezondheid. Bovendien ben jij de belangrijkste schakel van je eigen herstelproces.

Uiteraard staan onze fysiotherapeuten bij, van het stellen van de diagnose totdat je weer gezond de deur uitstapt en alles dat daar tussenin zit.

Wacht niet langer, maak vandaag nog een afspraak bij jouw fysio in Ypenburg

 

Fysiotherapeut knie testen

Fysiotherapie in de buurt van Ypenburg

  • Ook zonder doorverwijzing direct geholpen
  • Behandelplan op maat
  • Snel terecht voor een afspraak (binnen 24 uur)
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruimte openingstijden, ook in de avonden
  • Fysiotherapie voor uiteenlopende klachten
Fysiotherapeut strekt knie

Fysiotherapie praktijk in Ypenburg

Onze fysiotherapie praktijk, gevestigd in Basic Fit Ypenburg! Bij ons profiteert u van het beste van twee werelden. Wij maken gebruik van de uitgebreide trainingsfaciliteiten van de sportschool, zodat u tijdens uw herstel kunt werken aan uw kracht en conditie.

Onze ervaren fysiotherapeuten bieden verschillende vormen van therapie aan om u te helpen bij uw herstel. Van oefentherapie die gericht is op het versterken van uw spieren en verbeteren van uw mobiliteit, tot massage om uw spieren te ontspannen en uw welzijn te bevorderen.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van onze fysiotherapiepraktijk in Basic Fit Ypenburg.

Basic fit ypenburg binnen

Fysiotherapeut Ypenburg

Bart is een zeer bekwame fysiotherapeut in Ypenburg. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd als een betrouwbare fysiotherapeur die effectieve behandelingen biedt aan zijn patiënten.

Fysio Bart blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden in zijn vakgebied, en hij investeert in regelmatige bijscholing om ervoor te zorgen dat hij zijn patiënten de best mogelijke zorg kan bieden.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je Bart gemakkelijk bereiken via WhatsApp. Hij staat klaar om te helpen.

Bereikbaarheid

 

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in de Basic-Fit aan de Kiekendiefstraat 35, 2496RP Ypenburg. We zijn verheugd om u te verwelkomen in onze nieuwe faciliteit, waar we gespecialiseerd zijn in fysiotherapie en revalidatie.

Onze fysio praktijk in Ypenburg is gemakkelijk bereikbaar, ongeacht uw gekozen vervoersmiddel. Of u nu met de fiets, scooter, auto of het openbaar vervoer komt, u zult geen problemen ondervinden om ons te vinden. Er is voldoende ruimte om uw fiets of scooter veilig te stallen, direct voor onze deur. Als u met de auto komt, kunt u aan de zijkant parkeren, waar gratis parkeergelegenheid beschikbaar is.

Neem vandaag nog contact met jou fysio op om een afspraak te maken bij Sport Accent Fysiotherapie in Ypenburg.

Fysio afspraak maken

Stap 1 van 2

FAQ Ypenburg