Start met fysiotherapie in Voorburg

Fysiotherapie Voorburg is uw betrouwbare partner voor herstel van blessures en pijnverlichting. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden naar een actiever en pijnvrij leven.

Of het nu gaat om het herstellen van een sportblessure, het omgaan met chronische pijn of het verbeteren van uw mobiliteit, wij bieden persoonlijke zorg en geavanceerde behandelmethoden om uw doelen te bereiken.

Fysiotherapeut tilt arm op

Fysio Voorburg

Fysiotherapie in Voorburg biedt een breed scala aan behandelingen, variërend van mobilisatie en oefentherapie tot massages en specifieke revalidatieprogramma’s, om patiënten te helpen herstellen en hun fysieke gezondheid te verbeteren.

Myofasciaal therapie
Myofasciaal therapie

Myofasciaal therapie is een vorm van fysiotherapie die gericht is op het behandelen van myofasciale triggerpoints, ook wel bekend als spierknopen. Deze triggerpoints zijn kleine, pijnlijke knobbels of verkrampingen in de spieren en het omliggende fasciale weefsel. Myofasciaal therapie richt zich op het verlichten van pijn en het herstellen van normale spierfunctie door deze triggerpoints...
Myofasciaal therapie is een vorm van fysiotherapie die gericht is op het behandelen van myofasciale triggerpoints, ook wel bekend als...

Lees verder
Medisch fitness
Medisch fitness

Medisch fitness is een vorm van lichaamsbeweging en training die onder medisch toezicht wordt uitgevoerd en is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van individuen te verbeteren, met name degenen met medische aandoeningen of gezondheidsrisico’s. Het combineert elementen van fysieke activiteit, gezondheidsevaluatie en begeleiding door professionals in de gezondheidszorg.
Medisch fitness is een vorm van lichaamsbeweging en training die onder medisch toezicht wordt uitgevoerd en is ontworpen om de gezondheid en het...

Lees verder
Sportfysiotherapie
sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde tak van fysiotherapie die zich richt op het voorkomen, behandelen en revalideren van sportgerelateerde blessures en aandoeningen. Sportfysiotherapeuten werken met atleten en actieve individuen om hen te helpen hun sportieve prestaties te optimaliseren en snel en veilig terug te keren naar hun sport na blessures.
Sportfysiotherapie is een gespecialiseerde tak van fysiotherapie die zich richt op het voorkomen, behandelen en revalideren van sportgerelateerde ...

Lees verder
Orthopedische fysiotherapie
Orthopedische fysiotherapie

Orthopedische fysiotherapie is een medische discipline die gericht is op het herstel van patiënten na orthopedische ingrepen of bij aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals fracturen, gewrichtsproblemen of orthopedische chirurgie. Het doel van orthopedische revalidatie is om de patiënt te helpen herstellen van letsel of operaties, de functie van het bewegingsapparaat te verbeteren en de mobiliteit...
Orthopedische fysiotherapie is een medische discipline die gericht is op het herstel van patiënten na orthopedische ingrepen of bij aandoeningen...

Lees verder
Mulligan therapie
Mulligan therapie

Het is bedoeld om pijn en beperkingen in gewrichtsbeweging te behandelen, met name in de extremiteiten zoals de armen en benen. Deze therapie maakt gebruik van specifieke handmatige technieken en oefeningen om de mobiliteit en functie van gewrichten te verbeteren.
Het is bedoeld om pijn en beperkingen in gewrichtsbeweging te behandelen, met name in de extremiteiten zoals de armen en benen. Deze therapie...

Lees verder
Algemene fysiotherapie
Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie behandelt en voorkomt lichamelijke klachten en beperkingen door middel van handmatige technieken, oefentherapie en educatie. Fysiotherapeuten streven naar het herstellen van functie, mobiliteit en welzijn van patiënten met musculoskeletale aandoeningen en blessures.
Algemene fysiotherapie behandelt en voorkomt lichamelijke klachten en beperkingen door middel van handmatige technieken, oefentherapie en...

Lees verder

Verlicht Pijn en Spanning met Dry Needling

Ervaar de kracht van Dry Needling, dé effectieve behandelmethode voor spierproblemen. Onze gekwalificeerde fysiotherapeuten in Voorburg hanteren nauwkeurig dunne dry needling naalden om triggerpoints aan te prikken.

Het resultaat is opmerkelijke vermindering van klachten zoals pijn, stijfheid en spanning. Bezoek vandaag nog onze praktijk en herontdek het comfort van pijnvrije spieren.

Mevrouw krijgt dry needling in de schouder

Fysiotherapie praktijk Voorburg

Onze praktijk is gunstig gelegen in het centrum van Voorburg, waardoor we voor iedereen goed bereikbaar zijn.

Bij onze fysiotherapie praktijk beschikken we over uitgebreide oefenfaciliteiten, zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden. Tijdens uw revalidatie maken we gebruik van moderne apparatuur, waaronder egym, om ervoor te zorgen dat u snel weer op de been bent en uw kracht en mobiliteit terugkrijgt.

Daarnaast zijn wij trots op onze keurmerken en voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen in de fysiotherapie. U kunt dus met vertrouwen bij ons terecht voor uw gezondheidsdoelen.

Fysiotherapeuten Voorburg

Revalidatie fysiotherapie in Voorburg

Bij Sport Accent Fysiotherapie Voorburg zijn we toegewijd aan de behandeling van diverse veelvoorkomende aandoeningen. Of het nu gaat om revalidatie na een hernia-operatie, revalidatie na een knieprothese, het verlichten van rug- of nekpijn, het behandelen van schouderklachten of andere orthopedische en musculoskeletale problemen, onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te begeleiden. Onze persoonlijke behandelplannen zijn gericht op het herwinnen van uw mobiliteit, het verminderen van pijn en het bevorderen van uw algehele welzijn.

Vrouw kijkt naar de egym

Contact

📞 015 369 61 36

📩 Fysiotherapie@sportaccent.nl

📍Laan van Rustenburg 3, 2271XS Voorburg

 

 

Fysiotherapie afspraak

Stap 1 van 2