FITNESS INSTRUCTEUR GEZOCHT: Samenspel tussen fysiotherapie en fitness.

Ben jij een enthousiaste fitness instructeur die graag samenwerkt met fysiotherapeuten? Bij onze sportschool krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor het welzijn van onze klanten, zelfs als ze te maken hebben met chronische aandoeningen. Samen met onze fysiotherapeuten speel jij een essentiële rol in het begeleiden van klanten bij veilige en effectieve trainingen, terwijl ze werken aan hun herstel.

Maar dat is niet alles. Bij ons draait het niet alleen om de samenwerking met fysiotherapeuten. Je komt terecht in een bruisende en inspirerende omgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en jouw passie voor fitness te delen met een divers klantenbestand. Je zult werken met mensen die gemotiveerd zijn om hun gezondheidsdoelen te bereiken, of het nu gaat om het verbeteren van fitheid, het herstellen van blessures of het omgaan met chronische aandoeningen.

Als jij klaar bent om een verschil te maken in het leven van anderen, terwijl je jezelf blijft ontwikkelen en groeien in een dynamische omgeving, dan is deze vacature iets voor jou. Word lid van ons team en ontdek de fascinerende wereld waar fitness en fysiotherapie samenkomen om levens te veranderen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Begeleiden van klanten tijdens hun trainingssessies en het geven van advies en feedback
 • Opstellen van persoonlijke trainingsprogramma’s voor klanten, rekening houdend met hun doelen, niveau en fysieke mogelijkheden
 • Toezien op het gebruik van apparatuur en het naleven van veiligheidsvoorschriften
 • Schoonhouden en onderhouden van de fitnessruimte en apparatuur
 • Actief bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van onze sportschool
 • Ervaring met het werken met een doelgroep met mogelijk chronische aandoeningen is een pré.

Functie-eisen:

Bij ons staat professionaliteit en klantgerichtheid voorop. We streven ernaar om een team van goed opgeleide en gemotiveerde fitness instructeurs samen te stellen. Als jij de drive hebt om klanten te begeleiden, jezelf verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een positief team, dan moedigen we je aan om te solliciteren.

  • Afgeronde opleiding Sport en Bewegen of vergelijkbaar, of fysiotherapeut in opleiding. Als je nog geen opleiding hebt afgerond, geen zorgen! We bieden de mogelijkheid om een opleiding tot fitness instructeur te volgen en jezelf te ontwikkelen in deze rol.
  • Ervaring als fitness instructeur is een pré, maar geen vereiste. We staan open voor enthousiaste kandidaten met verschillende achtergronden, of je nu al ervaring hebt of net begint aan je carrière als fitness instructeur.
  • Klantgericht en communicatief sterk. Je begrijpt het belang van persoonlijke aandacht en begeleiding en kunt effectief communiceren met klanten van verschillende leeftijden en fitnessniveaus. Je weet hoe je hun doelen en behoeften kunt begrijpen en hierop kunt inspelen.
  • Teamplayer met een positieve instelling. Je gedijt in een teamomgeving waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan. Je bent in staat om goed samen te werken met collega’s, fysiotherapeuten en andere professionals om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden.
  • Flexibel inzetbaar, ook in de avonduren en weekenden. We begrijpen dat flexibiliteit essentieel is in de fitnessbranche. Je bent bereid om op verschillende tijdstippen te werken, inclusief avonden en weekenden, om zo onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

  Wij vinden het belangrijk dat onze fitness instructeurs goed zijn opgeleid en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om onze klanten goed te kunnen begeleiden. Daarom bieden we de mogelijkheid om een opleiding tot fitness instructeur te volgen als je deze nog niet hebt afgerond. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten op een professionele en veilige manier kunnen trainen en hun doelen kunnen behalen.

Wij bieden:

Bij onze Sport Accent streven we ernaar om onze medewerkers een uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. We geloven in het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Als je bij ons komt werken, kun je het volgende verwachten:

 1. Een dynamische werkomgeving: We zijn een bruisende fitnessorganisatie waarin je de kans krijgt om met diverse mensen te werken. Dit zorgt voor een energieke en motiverende sfeer waarin je constant wordt uitgedaagd.
 2. Groeimogelijkheden: We moedigen onze medewerkers aan om hun vaardigheden en kennis uit te breiden. We bieden verschillende trainingsprogramma’s en opleidingsmogelijkheden aan, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf.
 3. Competitief salaris: We begrijpen dat hard werken beloond moet worden. Daarom bieden we een competitief salaris aan dat past bij je ervaring en prestaties.
 4. Flexibele werktijden: We streven ernaar om een goede balans tussen werk en privéleven te bieden. Daarom bieden we flexibele werktijden aan, zodat je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften.
 5. Inspirerende collega’s: Je komt te werken in een team van gepassioneerde professionals die allemaal streven naar het leveren van hoogwaardige fitnessdiensten. Je zult samenwerken met inspirerende collega’s die je kunnen motiveren en ondersteunen.
 6. Mogelijkheden voor persoonlijke fitheid: We willen niet alleen dat onze klanten fit worden, maar ook dat onze medewerkers een gezonde levensstijl leiden. Daarom bieden we mogelijkheden voor persoonlijke fitheid, zoals gratis toegang tot de fitnessfaciliteiten.

Als je gepassioneerd bent over fitness en op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving, dan is deze vacature iets voor jou. We bieden een omgeving waarin je kunt groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een organisatie die fitness en gezondheid bevordert.

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jerome@sportaccent.nl of bel naar 06 59 82 33 39

Neem contact met mij op voor meer informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.