Dry needling in Voorburg: Wat is het?

Dry Needling is een behandelmethode waarbij dunne naalden worden gebruikt om triggerpoints in spieren aan te prikken, waardoor herkenbare klachten zoals pijn, stijfheid en spanning verminderen.

In onze fysiotherapie praktijk in voorburg wordt deze methode uitgevoerd door gekwalificeerde fysiotherapeuten en is effectief voor spierproblemen.

Mevrouw krijgt dry needling in de schouder

Hoe werkt dry needling?

Dry needling is gericht op het verlichten van spierpijn en spanning. Door het gebruik van dunne naalden worden triggerpoints in de spieren aangepakt, wat resulteert in ontspanning, verbeterde doorbloeding en vaak directe pijnverlichting.

Onze fysiotherapeut in Voorburg staat klaar om u te informeren en de voordelen van Dry Needling te ontrafelen. Kies voor deze effectieve behandeling en ontdek hoe snel en effectief spierherstel kan zijn.

Dry needling van nek spier door fysio

Voordelen van dry needling

Ontdek hoe dry needling jou kan helpen om pijn te verlichten, herstel te bevorderen en jouw algehele welzijn te verbeteren.

  • Snel pijnvrij Dry Needling is een krachtig wapen in de strijd tegen spierpijn, waardoor u zich snel pijnvrij kunt voelen.
  • Verbeterde mobiliteit We herstellen uw bewegingsvrijheid door gericht triggerpoints aan te pakken, waardoor uw spieren en gewrichten soepeler en sterker worden.
  • Snelle resultaten Onze getrainde professionals zorgen voor aanzienlijke verbeteringen na slechts enkele sessies.
  • Veilig en effectief Dry Needling heeft minimale bijwerkingen en is een bewezen, veilige methode om uw spierproblemen aan te pakken.

Veel voorkomende aandoeningen behandeld met dry needling

Als je op zoek bent naar effectieve behandelopties voor veelvoorkomende kwalen, dan is dry needling iets voor jou. Deze moderne aanpak kan verlichting bieden bij diverse aandoeningen, zoals:

  • Spierknopen (myofasciale triggerpoints)
  • Nek- en rugpijn
  • Hoofdpijn en migraine
  • Tenniselleboog (epicondylitis)
  • Carpaal tunnelsyndroom
  • Fibromyalgie

Wat kun je verwachten van een dry needling behandeling?

Bij een dry needling behandeling kun je een gerichte en effectieve aanpak verwachten voor het verlichten van spiergerelateerde klachten. Tijdens de sessie zal een ervaren fysiotherapeut dunne naalden in specifieke triggerpoints in je spieren plaatsen. Deze triggerpoints kunnen verantwoordelijk zijn voor pijn, spanning en beperkte bewegingsvrijheid.

De behandeling is doorgaans niet pijnlijk en wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften. Het is een veilige en efficiƫnte methode om verschillende aandoeningen, zoals spierknopen, gewrichtspijn en chronische spierspanning, aan te pakken. Bij dry needling staat jouw comfort en herstel centraal.

Dry needling onderbeen

Een Effectieve Oplossing voor Spierklachten

Is dry needling geschikt voor jou? Aarzel niet langer. Vul het formulier in en kom erachter hoe dry needling jouw leven kan veranderen. Je verdient het om pijnvrij en vol energie door het leven te gaan. Zet vandaag nog die eerste stap naar een betere gezondheid!

Maak afspraak

Stap 1 van 2